A sütőtök tetejét vágd le, a magjait egy éles késsel vájd ki. Így tölthetővé válik. A húst és a hagymát vágd kockákra. Egy serpenyőben hevíts olajat. Add hozzá a húst, sózd és borsozd meg, és kevergetve piríts rá kérget. Amikor már sehol nem rózsaszín, add hozzá a hagymát is, és együtt pirítsd két-három percig. A krumplit kockázd fel. Egy tiszta serpenyőben ismét hevíts egy kevés olajat. Dobd rá a krumplit, szórd meg sóval, borssal, pirospaprikával, és lefedve tíz perc alatt párold puhára.
A tejfölt keverd el a majonézzel. A tök belsejét kend ki vajjal. Az aljára tegyél egy réteg krumplit, erre tegyél húst, és kend meg a majonézes tejföllel. Így folytasd a rétegzést, amíg minden hozzávaló el nem fogy. A tetejére pakolj felkockázott vajat, szórd meg reszelt sajttal. Ha tudod, tedd rá vissza a sütőtök tetejét, majd csavard az egészet alufóliába, és 200 fokon, a sütő teljesítményétől függően 1,5-2 óra alatt süsd készre.
Source link