Még finomabb lesz az egyszerű, márványos kevert süti, ha a kakaós részhez Nutellát is keversz. Az édes krém remekül feldobja és összetartja ezt az egyébként szerény, mégis fantasztikus süteményt. Használhatsz hozzá olcsóbb mogyorókrémet is.
A vajat keverd habosra a cukrokkal, majd egyenként add hozzá a tojásokat. A lisztet szitáld át, keverd el a sütőporral, és a tejjel felváltva adagold a tojásos részhez.
A tésztát oszd kétfelé. Az egyik adagba keverd bele a kakaóport és a Nutellát.
Egy nagy tepsit kenj ki vajjal, szórd meg liszttel, és a világos tésztarészt egyengesd el benne. A tetejére tedd rá a nutellás adagot, és óvatosan vegyítsd el. Ne keveredjenek össze, csak kicsit süllyedjen le a csokis tészta, hogy szép mintát adjon ki. Told a tepsit 180 fokos sütőbe 25-30 percre, amíg teljesen átsül.
Source link