Kend meg a csirkemellet zöldfűszeres sajtkrémmel, pakolj a tetejére sovány sajtot és paradicsomkarikákat, és máris kész a könnyű, diétás ebéd. Rizzsel vagy zöldségkörettel nagyon finom, de olasz módra tésztával is tálalhatod.
A csirkemellet vágd tenyérnyi szeletekre. Sózd és borsozd be, locsold meg kevés olívaolajjal, és tedd be a hűtőbe egy órára pihenni. A pácolási idő leteltével helyezd el a szeleteket egymás mellett egy tepsiben.
A sajtkrémet keverd össze az apróra vágott snidlinggel, a rozmaringgal és a kakukkfűvel, és kend meg vele a csirkeszeletek tetejét. A paradicsomot karikázd fel, oszd el a megkent húsokon, majd fedd be őket reszelt sajttal. Alufóliával letakarva told a tepsit 200 fokos sütőbe. Fél óra múlva vedd le a fóliát a tetejéről, és így süsd még további 15-20 percig, hogy a sajt a tetejére pirulhasson.
Source link