Először készítsd el a pácot. Egy közepes méretű tálban keverd össze az olívaolajat, a mézet, a sót, a borsot és a zúzott fokhagymát. A csirkecombokat mosd meg, és törölgesd szárazra. Alaposan dörzsöld be a húst a páccal. Figyelj arra, hogy mindenhova jusson fűszerkeverék. Hagyd legalább 30 percig pihenni a hűtőben, hogy az ízek jól átjárják a combokat. 

Rakd a húst zsiradékkal kikent tepsibe, és tégy melléjük alma- és citromszeleteket. Süsd előmelegített sütőben, 180 fokon körülbelül 45-50 percig, vagy amíg a csirke bőre szép aranybarna és ropogós lesz, a hús pedig puhává válik. Közben egyszer-kétszer forgasd meg a combokat. Ha kívül ropogósak, belül puhák, kiveheted a sütőből. Tálalás előtt szórd meg rozmaringgal és petrezselyemmel. 





Source link