A csirkecombhoz nagyon jól mennek a különböző zöldfűszerek, így a majoránnás páccal sem lőhetsz mellé. Ha nem diétázol, kend meg a combokat sütés előtt libazsírral, ami így különlegesen finom ízt ad neki. Ha van otthon friss rozmaringod, azt is dobd mellé a tepsibe.

A csirkecombokat szórd meg sóval, borssal, majoránnával, pirospaprikával, nagyon vékonyan kend le olajjal, és tedd be őket a hűtőbe pihenni legalább egy-két órát, de akár egy egész éjszakát is.

A pácolási idő leteltével kend le a combokat hideg libazsírral, és helyezd el őket egymás mellett egy tepsiben. A hagymákat pucold meg, negyedeld fel, és az egészben hagyott fokhagymagerezdekkel, valamint a rozmaringágakkal együtt tedd őket a húsok mellé. Öntsd fel a fehérborral, takard le alufóliával, és így told 200 fokos sütőbe. Egy óra múlva vedd le a fóliát a tetejéről, és pirítsd további 15 percet.





Source link