Készítsd el a csirkemellet sajttal és paradicsommal együtt sütve! Hogy milyen sajtot választasz hozzá, rajtad múlik: ha szereted a karakteresebb ízeket, válassz cheddart, ha inkább az a szempont, hogy kalóriaszegény legyen, a sovány mozzarella az ideális megoldás.
A csirkemellet vágd tenyérnyi szeletekre, és sózd be. Az olajat keverd el egy-egy kávéskanál oregánóval, kakukkfűvel és borssal. Kend meg ezzel a csirkeszeleteket, és letakarva pihentesd a hűtőben egy órát.
A pácolási idő leteltével a csirkemelleket helyezd el egymás mellett egy tepsiben. A paradicsomot karikázd fel, és oszd el őket a hússzeletek tetején. Szórd meg ezeket is egy kevés oregánóval és kakukkfűvel, reszelj rá borsot is, és fedd be reszelt sajttal. Alufóliával letakarva told 200 fokos sütőbe. Fél óra múlva vedd le a fóliát a tetejéről, és így pirítsd meg 5-10 perc alatt a sajtot.
Source link