A leveles tésztából készülő sajtos ropogós a legjobb megoldás arra az esetre, ha gyorsan szeretnél a vendégeid elé tenni valami finomat. Esti filmnézéshez, baráti beszélgetéshez, társasjátékozáshoz nem is kell ennél finomabb.

Sajtos ropogós leveles tésztából

Hozzávalók
4 személyre

  • 10 dkg reszelt sajt
  • 1 csomag leveles tészta
  • 1 tojás

Elkészítés:

Ha mirelit leveles tésztát használsz, elkészítés előtt néhány órával vedd ki a hűtőből, hogy felolvadjon, majd deszkán nyújtsd ki. Friss esetében erre sincs szükség, azt egyszerűen csak tekerd le. Kend meg a tésztát felvert tojással, szórd meg reszelt sajttal, és éles késsel szeld rudakra. Helyezd el őket egymás mellett sütőpapírral kibélelt tepsiben, és 180 fokon tíz perc alatt süsd a aranyszínűre. Ízlés dolga, ki mennyire szereti világosan vagy sültebben. Ha kész, borítsd ki, várd meg, amíg kihűl, és már fogyaszthatjátok is.

Leveles tésztába húst is csomagolhatsz: a Wellington-bélszín igazi ünnepi lakoma.

Instagram vs. valóság – A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Source link