A fűszeres, májas krémmel töltött csirkecomb nem csak ettől a puha keveréktől, hanem a ropogósra sült bőrtől is ellenállhatatlan. Az elkészítéséhez nem kell különösebb kézügyesség, egyszerűen a bőr alá juttasd a keveréket.
A csirkecombokat dörzsöld be sóval, borssal és pirospaprikával, kend meg kevés olajjal, és tedd be a hűtőbe egy órára pihenni. Amíg a hús pácolódik, készítsd elő a többi hozzávalót.
A szikkadt zsemléket tépd nagyobb darabokra, és öntsd rájuk a tejet. Várd meg, amíg a zsemlék a tejet magukba szívják, és csavard ki őket. A hagymát kevés olajon párold üvegesre, majd add hozzá a zúzott fokhagymát, majd egy perc kevergetés után a felkockázott májat. Szórd meg borssal, majoránnával, rozmaringgal, néhány perc alatt pirítsd meg, és add a kicsavart zsemléhez. Üsd bele a tojást, szórd meg sóval és aprított petrezselyemmel, és gyúrd alaposan össze. A májas keveréket oszd el a csirkecombok bőre alatt.
A megtöltött húsokat helyezd el egymás mellett egy tepsiben, és alufóliával letakarva told 200 fokos sütőbe egy órára. A végén vedd le a fóliát a tetejéről, hogy a bőre megpirulhasson.
Source link