Az édesség mindig tökéletes karácsonyi ajándék. A trüffelek, kekszek, a mézeskalács vagy a likőr népszerű, egyedi, szépen becsomagolva pedig dekoratív is.

Ma, amikor a fenntarthatóság jegyében egyre jobban odafigyelünk arra, hogy ne haszontalan tárgyakat ajándékozzunk, amelyek rövid idő múlva jó eséllyel a kukában kötnek ki, egyre népszerűbbek a különböző gasztroajándékok. Nagy előnyük, hogy így nem is kell különösebben mélyen ismerned a megajándékozottat ahhoz, hogy örömet tudj neki szerezni, hiszen egy doboz finom csokigolyónak vagy mézeskalácsnak kevesen tudnak ellenállni.

Édességek karácsonyi ajándékba

Egy nagy adag trüffelgolyóval vagy illatos keksszel egyszerre több ember karácsonyi ajándékát is kipipálhatod. Sokan szeretik a Baileyst is, ez is jóval egyedibb és olcsóbb is, ha magad készíted el. A sós karamell és a narancslekvár pedig sokáig elálló, hamisítatlan téli édesség.

Mentesen főzni könnyű!

Mentes Anyu legújabb könyvében nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy összeállítsa a mentes étkezések 50 legjobb receptjét. Korábbi könyveivel együtt, összesen 162 recepttel örvendezteti meg a különleges étrendet követő olvasóit.

A könyveket kedvezményes áron ide kattintva, kizárólag online lehet megvásárolni.

Promóció

Source link