Deutsch Anita 2001-ben, 27 évesen került be az RTL Klub sikersorozatába, a Barátok köztbe, ő volt Szilágyi Andrea megformálója. 

Ekkor ismerkedett meg a nála nyolc évvel fiatalabb Kinizsi Ottóval, aki 1999-től Balassa Imit játszotta a telenovellában. 

Kinizsi Ottó és Deutsch Anita korkülönbsége

Az akkor csupán 19 éves Kinizsi Ottó nem sokkal első találkozásuk után kezdett udvarolni a színésznőnek, akivel hamarosan már egy párt alkottak. Esküvőjüket 2004-ben tartották, 2022-ben immár a 18. házassági évfordulójukat ünnepelték. 

Deutsch Anita a sorozat idején.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

A sztárpár elmondása szerint akkoriban az egész világ ellenük volt, sem a nyilvánosság, sem a családjuk és a barátaik nem akarták elhinni, működhet egy házasság ekkora korkülönbséggel. 

– Nekünk nagyon nehéz volt az eleje, tény és való. Mint egy hollywoodi történet, az egész világ, mindenki ellenezte ezt a házasságot.

Nyolc évvel vagyok idősebb Ottónál, ez húsz éve tragédia volt, annak számított. Szétszedett minket a sajtó és a család is egyébként

– mesélte Deutsch Anita a TV2 Mokka című műsorában Istenes Lászlónak és Iszak Esztinek.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

– Most már értem, ha belegondolsz, ott van egy 27-28 éves nő és egy 19 éves fiú. És akkor a szülő mit szeretne? Hogy jöjjenek az unokák, legyen család, össze kell házasodni. Gondolták, hogy egy 19 éves fiúval ez úgysem fog működni. 

– Azt gondolták, hogy nem gondolom komolyan, máshol tartok az életben. Nem ismertek. Az én 19 éves lényem valójában volt huszonvalamennyi. Nagyon korán kezdtem felnőtt lenni. A gimnáziumot úgy végeztem, mintha egyetem lett volna. Mellette dolgoztam, albérletben laktam. Sok dolog előbb jött az életemben, amikor mi találkoztunk, nagyjából középen voltunk. Egy kicsit koraérettebb voltam, ő egy kicsit, nem is tudom… Ha azt mondom, hogy retardált, az nem jó szó – árulta el viccelődve a színész, akinek szavain felesége jót derült. 

A fiatal Kinizsi Ottó.

A fiatal Kinizsi Ottó.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

– 18 év alatt elég sok mélypont van egy házasságban – fűzte még hozzá Deutsch Anita, aki büszke arra, hogy ennyi idő elteltével is kitartottak egymás mellett. 

A negyvenéves Kinizsi Ottó és a 48 éves Deutsch Anita két lány büszke szülei, Emma 2005-ben, Hanni 2010-ben látta meg a napvilágot. 

Papp Gergő párjának szülei szóba sem állnak vele

Tavaly novemberben a NőComment! vendégeként beszélt arról, hogy hiába vannak lassan két éve együtt, a barátnője szülei hallani sem akarnak róla. „Életemben először tapasztalom azt, hogy a szülei nem hajlandóak tudomást venni a létezésemről” – mondta. 

Cover-fotó: TV2/Mokka

Source link