Azt szokták mondani, a szerelem kortalan: Besenczi Árpád története bizonyítja, mennyire igaz ez a mondás. Ötvenéves volt, amikor családot alapított.

A Jászai Mari-díjas színésznek a színház az élete, azért él, hogy a közönséget szórakoztassa. A sors mindezt meghálálta, hivatásának köszönheti, hogy megismerkedett álmai asszonyával.

Besenczi Árpád családja

2014-ben kezdődött a szerelmük. Az Echo TV műsorvezetőjeként dolgozó Nelli a József Attila Színház egyik darabjában szúrta ki jövendőbelijét, az előadás után odament hozzá, hogy készítsenek egy közös fotót. 

Az ominózus képet a mai napig előszeretettel nézegetik. Januárban készítették róluk, ezután három héttel megtörtént a lánykérés, majd áprilisban az esküvőre is sort kerítettek.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A családalapítás sem váratott sokat magára. Legidősebb gyermekük, Hella a házasságuk első évében jött a világra, őt követte a sorban 2016-ban Zsombor, Liána 2017-ben született, a sort pedig legkisebb csemetéjük, Bulcsú zárta 2020-ban. 

Bevallottan hamisítatlan olasz családként élik a mindennapjaikat, állandó nyüzsgés jellemzi az életüket. A gyerkőcök igazi energiabombák, már most látszik rajtuk, örökölték édesapjuk tehetségét a színészethez.

besen

– Talán Liánán érzem a legjobban, de mind a háromban (a három idősebb gyermekben – a szerk.) van egyfajta színészi véna. De Liánában látom azt a furcsa kis szerepelni vágyást – ecsetelte a Tények Pluszban.

Mindhárman otthonosan mozognak a színpadon, hangszereken játszanak, és rendszeresen sportolnak is. Édesapjuk nagyon büszke rájuk, egyáltalán nem bánja, hogy közel az ötvenhez születtek meg, azt érzi, ennek így kellett lennie.

Dolhai Attila felesége

Dolhai Attila a Zsámbéki Tanítóképző Főiskola ének-hittan szakán tanult, a gólyatáborban ismerkedett meg Kecskés Viktóriával, akivel együtt szerepeltek egy iskolai darabban. A nő énekelt és csellózott, a színész pedig azonnal beleszeretett. 

Source link