David Bowie élete szerelme, Iman egzotikus szépségével a mai napig mindenkit elbűvöl a környezetében. Idén ünnepelte 67. születésnapját, ám a képeit elnézegetve senki nem tippelné annyinak, több évtizedet letagadhatna a korából.

Iman friss fotókon

Az egzotikus modell, bár biztosan nagy sikert aratna a férfiaknál a mai napig, hallani sem akar arról, hogy újra párra leljen. A mai napig szerelmes a hat évvel ezelőtt elhunyt legendába, ezt a SiriusXM rádió Today Show-jában mondta el.

– Ha tényleg létezik élet a halál után, szeretném újra látni a férjem, ez az én egyetlen kívánságom. Van egy nyakláncom, amelybe az ő nevét vésték be, a halála után egy héttel kezdtem el hordani. Folyamatosan csak rá gondolok – fogalmazta.

2021-ben a Vogue-nak elmondta, mégis mi a titka, hogy ennyire fiatalos. Kiderült, mélyen hisz abban, hogy a szépség belülről fakad. Ettől függetlenül neki is megvannak a maga praktikái: minden reggel kurkuma-gyömbér-elixír immunerősítőt iszik vízzel. Emellett van egy otthon is elkészíthető csodaszere, amit arcmaszkként használ. Két evőkanál lisztből, két evőkanál tejből, egy teáskanál kurkumaporból és egy csepp mézből keveri ki a krémet, amit az arcára visz fel, és húsz percig hagyja hatni.

– Ez a szépségtitok, amit 12 éves korom óta használok, Szomáliából származik. Fiatalkorunktól kezdve azt tanítják nekünk, hogy olyan lesz a bőrünk a hatvanas és hetvenes éveinkben, ahogy azt ápoljuk a húszas éveinkben.

Többféle szérumot és hidratálókrémet használ, a C-vitamin-tartalmú termékeket is hasznosnak véli, a szem környékéről sem feledkezik meg. Amikor fiatalabb volt, nem mindig mosta le a sminkjét esténként, ma már sosem tenne ilyet.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csodás formában van a 67 éves Iman.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Source link