Millie Bobby Brown, a Stranger Things sztárja szó szerint felrobbantotta az Instagramot, amikor kiposztolta azt a fotóját, amelyen fehérneműben és farmernadrágban látható.

A színésznő ennyire merész képet még nem tett ki a közösségi oldalára, nem csoda, hogy mindenkinek leesett az álla tőle.

Millie Bobby Brown melltartóban pózolt

A dögös képe akár egy magazinban is megállná a helyét, vagy egy fehérneműmárka népszerűsítésére is tökéletes lenne reklámként. A rajongók tetszését is elnyerte a fotó, cikkünk írásakor közel 6 millió lájk érkezett rá.

A Stranger Things negyedik évadának első felét idén májusban, a másodikat pedig júliusban mutatták be, az új részek számos pozitív kritikát kaptak. A készítők már javában kreálják az ötödik évad forgatókönyvét, Brown várhatóan 2023-ban kezdheti el forgatni az új részeket.

A színésznő a Netflix sorozatának köszönheti a világhírnevet, az első évad még 2016-ban jelent meg, azóta pedig szinte a szemünk láttára vált aranyos kiskamaszból gyönyörű nővé. Rajongói hamarosan viszontláthatják az Emola Holmes második részében, ami még idén megjelenik a Netflixen.

Millie Bobby Brown bikinis képei

A Stranger Things sztárja, Millie Bobby Brown fantasztikusan néz ki bikiniben.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Source link