A terhesség alatt és a szülés után a női test rengeteget változik, és mindez teljesen normális. A sztárok, az influencerek és a média azonban sokszor el akarják hitetni a nőkkel, hogy nem az. A legtöbb képen azt láthatjuk, hogy a friss kismamák szinte pár nappal azután már bomba formában vannak, hogy életet adtak volna gyermeküknek, sehol egy stria, sehol pár pluszkiló, és a kinyúlt, megereszkedett hasnak nyoma sincs. Ez viszont általában nem a valóság.

A 35 éves Sarah Nicole Landry őszinte képeken mutatja meg, milyen is egy négygyermekes anya teste igazából, bármiféle retus vagy plasztika nélkül. Nem olyan, mint a szétfilterezett, agyonphotoshopolt képeken, de természetes és gyönyörű.

A négygyermekes anya őszinte fotói

A nő régóta posztol testpozitív fotókat az Instagramjára, ahol már több mint 2,2 millióan követik. Kezdetben még ő is – mint sokan mások – figyelt arra, hogy csak előnyös, retusált képeket töltsön fel magáról, amikor azonban válófélben volt első férjével, betelt nála a pohár. Depressziós volt, beteg, vékony, stresszes és szomorú, a posztjai miatt mégis mindenki csak azért dicsérte, hogy milyen jól néz ki. 

Sokat küzdött azért, hogy karcsú legyen, és folyamatosan szorongott a teste miatt. A pontot az i-re lánya tette fel, amikor is egy fotózás után azt mondta neki: „Anya, mindenki csak azért szeret téged, mert lefogytál.” A húsba vágó mondat felnyitotta a szemét, és rájött, gyermekeinek azt az üzenetet közvetítette, hogy egy ember értéke a súlyából, az alakjából fakad. Ekkor döntött úgy, hogy nem akar rágörcsölni arra, hogy hány kiló, hiszen nem ez számít, és nem akar másoknak sem hazudni.

A cikk az ajánló után folytatódik

A ma már négygyermekes anya most úgy áraszt teljes magabiztosságot képein, hogy egyáltalán nem retusálja őket. Büszkén mutatja meg striáit, narancsbőrét és azt, hogy nem csontsovány – hiszen nem csak ez a szép. Arra szeretné felhívni a nők figyelmét, hogy ne higgyenek a neten látott fotóknak, és ne gondolják azt, hogy csak a „tökéletes” test gyönyörű: mindenki más, és mindenki máshogy szép.

Sarah fürdőruhában és fehérneműben is büszkén mutatja meg önmagát, olyan fotókat is posztol, amiket a legtöbben biztos, hogy nem osztanának meg.

Képeit dicsérő, elismerő és hálálkodó kommentek lepik el nap mint nap, sok anya vallja be, hogy rengeteget segített nekik testük elfogadásában, megszeretésében. 

Az biztos, hogy Sarah őszinte, valódi képei igazi felüdülést jelentenek az Instagram agyonszerkesztett fotóinak világában.

A háromgyerekes nő őszinte képei

A 29 éves Sherie Grant sosem volt kibékülve saját testével. Mindig úgy érezte, a róla készült képeket muszáj valamennyire photoshopolnia, ám három gyermeke születése után az egész felfogása megváltozott. Most erőteljes fotókkal mutatta meg, milyen egy valódi nő teste a szülés után: nem olyan, mint a retusált hirdetésekben, de ugyanolyan szép.

Source link