Kim Kardashian neve mára összeforrt a tökéletes smink fogalmával. A 41 éves sztár mindig kifogástalan külsővel lép nyilvánosság elé, azonban ezen a héten kivételt tett.

A kozmetikai termékeket és háztartási díszeket áruló cége, az SKKN by Kim Instagram-oldalára került fel egy rövid videó, a felvételen egy gramm festék sincs rajta.

Kim Kardashian smink nélküli videója

A pár másodperces videóban annyi látható, ahogy Kardashian hidratálókrémet tesz az arcára és a nyakára.

A felvétel alatt elmagyarázta, miért ilyen lágy mozdulatokkal kente rá a krémet magára.

– A technika igenis számít. Ha dörzsölő mozdulatokkal viszed fel a terméket, az megnyújthatja a bőrt, lebonthatja a kollagént és az elasztint, és megakadályozhatja a megfelelő felszívódást. A tonikok, a szérumok és a hidratálókrémek simogató mozdulatokkal történő felvitele nemcsak kevésbé károsítja a bőr szerkezetét, hanem serkenti a véráramlást és a nyirokelvezetést, valamint segíti megelőzni a foltosodást – fogalmazta.

Az Allure magazinnak adott, YouTube-ra feltöltött interjújában elárulta, hogy az idő múlásával egyre több időt szán a bőrápolásra, különösen az esti rutinja hosszadalmas. Két terméket tart nagyon fontosnak, amit minden nőnek ajánl, az egyik a bőrradír, a másik a szemránckrém. 

Heidi Klum és lánya fehérneműs fotói

Heidi Klum és Leni Klum az Intimissimi kedvéért vállalták be a dögös fotózást.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Source link