Gisele Bündchen azok közé a világhírű modellek közé tartozik, akiktől mindig mindenkinek leesik az álla. Kifinomult stílusának és különleges szépségének köszönhetően hamar felfigyeltek rá a modellvilágban.

A szőkeség májusban az Instagram-oldalán osztott meg egy közös képet édesapjával együtt, amelyen láthatóan nem visel sminket. A kommentelők is odáig voltak ezért a tartalomért, elárasztották a modell fotóját dicsérő szavakkal.

Gisele Bündchen smink nélkül 

A 42 éves sztár büszkén öleli át édesapját, miközben boldogan mosolyog a kamerába. Arca teljesen természetes pompájában ragyog, sem alapozó, sem extra smink nem fedi a bőrét. Bájos szeplői még az orrán is láthatók, amelyekre a modell minden bizonnyal büszke lehet, hiszen nem alapozta le.

Ha tovább lapozzuk a képeket, láthatjuk két gyermekét, a 10 éves Viviant és a 13 éves Benjamint, akik a Tom Bradyvel kötött házasságából születtek. A sztárpár házassága 2009-től egészen 2022-ig tartott, különköltözésükről és házasságuk véget értéről márírtunk

A modell mindig elegáns és szexi, bármilyen képet is osszon meg magáról a közösségi oldalain. Általában sminkelt, profi fényképeket tesz közzé, amelyek valamilyen divatcéghez vagy márkához kapcsolódnak. Éppen ezért különleges a fenti képe, ugyanis ezen egy teljesen új és természetes arcát láthatjuk.

A cikk az ajánló után folytatódik

A szőkeség 1996-ban költözött New Yorkba, ekkor már szerette volna elindítani modellkarrierjét. Első munkája és egyben megjelenése 1999-ben a Vogue magazinban történt meg, ekkor címlaplányként vett le mindenkit a lábáról. 2000-ben hatodik helyezett lett a Maxim magazin A világ 100 legszexisebb nője listáján. 

Olyan márkák arca volt, mint a Christian Dior, Givenchy, Lanvin, Louis Vuitton vagy a Victoria’s Secret. 2007 májusában felbontotta az együttműködését a Victoria’s Secrettel.

Fotó: Getty Images Hungary/ Rabbani and Solimene Photography

A Vogue-nak adott exkluzív interjújában elárulta a szépségápolási tippjeit, amelyekkel fenntartja különleges szépségét.

– Mindig azt mondom, hogy a természet a mi gyógyszertárunk. Ha a gyerekek betegek, főzök egy friss gyömbéres teát citrommal és egy egész fazék manukamézzel. Ráadásul a szépségápolásra is tökéletes!

A szupermodell 2020-ban a Nylon magazinnak elmondta, hogy hogyan tartja karban a szépségét a rohanó hétköznapok során.

– A szépségápolási rutinom rövid, mert a reggeleim nagyon őrültek szoktak lenni. Mindig arcmosással és hidratálókrémmel kezdem a napot, és mostanában frissítőszérumokat is beveszek a rutinomba. Gyors, de hatékony megoldás, és tökéletes olyan emberek számára, mint én, akik mindig úton vannak, és rohannak.

gisele-bundchen-kep

Fotó: Getty Images Hungary/ Taylor Hill

Akármilyen elfoglalt is legyen, mindig szakít időt és energiát arra, hogy foglalkozzon a bőrével és annak ápolásával.

– Soha nem szeretném azt, hogy a bőröm fáradtnak tűnjön, ezért a meditáció, a jó étkezés, a sok víz fogyasztása elengedhetetlen számomra. Akármilyen elfoglalt is vagyok, mindig elég időt szentelek a bőrömre.

Heidi Klum és Leni Klum a Intimissimi fotózásán

Heidi Klum és lánya, Leni még 2021 januárjában szerepeltek együtt a Vogue címlapján, ezzel indult el a fiatal szépség modellkarrierje, amely egyre nagyobb erővel szárnyal. A 49 éves ikon és a 18 éves gyermeke ismét közösen dolgozott.

Cover-fotó: Getty Images

Source link