Fresh Viki a közösségi oldalán jelentette be, öt évvel első gyermeke születése után ismét édesanya lesz. Gyönyörű kismamaként pózolt friss fotóján.

A 43 éves énekesnő már az Instagram-sztorijában is elejtett egy célzást arra, hogy ismét várandós. Oda még úgy töltötte fel a képet, hogy egy ajándékot formázó matricával kitakarta a gömbölyödő pocakját.

„Nagyon várunk… Boldogság, izgalom, hangolódás. Hihetetlen, négyen leszünk hamarosan. Annyi mindent lehetne írni, de már kijöttem a gyakorlatból. Köszönöm a gyönyörű képeket és a profi, felkészült csapat munkáját!” – írta a már takarásmentes felvétel melletti bejegyzésben. 

Az ünnepi hangulathoz illően hófehér, kötött pulóverruhában mutatta meg először, milyen szép kismama. 

Gyulai Viki első gyermeke 2017. augusztus 24-én jött a világra, egy évvel azután, hogy összeházasodtak a férjével.

Bár az Instán megoszt felvételeket a kisfiáról, a kamerák előtt csak nagyon ritkán beszél róla, és az sem jellemző rá, hogy együtt szerepeljen a gyerkőccel. Azt még egyelőre nem lehet tudni, Samu öcsikét vagy hugicát kap-e kis testvérnek.

Kulcsár Edina babapocakja

Kulcsár Edina babapocakja sokat nőtt, amióta bejelentette, hogy G.w.M.-mel közös gyermekük születik. A rapper friss fotója nagy sikert aratott, az Instagramján már fél nap alatt több mint 30 ezer lájkot kapott. 

Cover-fotó: Fresh.hu

Source link