Kate Hudson már a negyvenes éveit tapossa, és kirobbanó formában van.

Három gyermeke születése után is karcsú és csinos, és ezt nem is fél megmutatni a világnak.

Kate Hudson mély dekoltázst villantott

A csinos színésznő 2017 óta alkot egy párt Danny Fujikawa zenésszel és gitárossal. A szerelmespárra mindig jó ránézni a róluk készült fényképeken, hiszen csak úgy sugárzik róluk, hogy odáig vannak egymásért. Nem is csoda, hiszen a szőke tehetség nemcsak gyönyörű, hanem népszerű és okos is. Kate Hudsont rengeteg romantikus vígjátékban láthattuk, ahol mindig bebizonyította, hogy a szőke nők is lehetnek rátermettek és intelligensek. 

Bármilyen eseményen is jelenjen meg, a 43 éves színésznő mindig elegáns és vonzó. Három gyermek édesanyja, volt férjétől, Chris Robinsontól egy szép kisfia született 2004-ben. A sztárpár 2007-ben a válás mellett döntött, majd a színésznő a Muse frontemberébe, Matt Bellamyba lett szerelmes. Közös gyermekük, Bingham 2011-ben látta meg a napvilágot. A színésznő 2017 óta a már fent említett Danny Fujikawa zenésszel alkot egy párt, kislányuk, Rani 2018-ban született meg.

Gyermekei születése után is bomba formában van, nem fog rajta az idő. Természetes szépsége mindenkit lenyűgöz, bárhol is jelenjen meg.

Képes összeállításunkban megnézheted a 43 éves, háromgyermekes Kate Hudson csinos fotóit.

Cover-kép és ajánlóképek: Getty Images

Source link