Marsi Anikó különleges címlapfotózáson vett részt: négy TV2-s kolléganőjével együtt kapták lencsevégre a Hot! magazin ünnepi kiadásának borítójára. 

Mind az öt műsorvezető a karácsonyhoz illő ruhakölteményt viselt. Orosz Barbara, Vitányi Judit, Barta Sylvia és Andor Éva csillogós estélyikben mosolyogtak a fotókon.

Marsi Anikó estélyiben

Marsi Anikó bújt a legdögösebb szerelésbe: egy köldökig kivágott darabra esett a választása, amelynek dekoltázsa minden tekintetet vonzott. Még a Mokka háziasszonyánál is szexibb volt, aki egy testhezálló, aranyozott kreációban tündökölt.

Marsi Anikó a képekhez készült interjúban elmesélte, hogyan pihenték ki az évet férjével, Gáborral. Nyári esküvőjük után nem volt idejük a nászútra, így most a már ünnepi díszbe öltözött Gyulán kapcsolódtak ki együtt.

Magáról az ünnepről is mesélt. Elárulta, hatéves volt, amikor elveszítette az édesapját, a nővérével és az édesanyjával hamar hármasban maradtak. Ám a karácsonyaik a fájdalom ellenére sosem a gyászról szóltak.

– Anyukám minden szentestén dolgozott, hiszen a gyermekvárosban is karácsony volt, ott dolgozott pedagógusként. Volt olyan, hogy az ottani gyerekekkel ünnepeltünk együtt. Amikor nagyobbak lettünk, otthon maradtunk a testvéremmel, feldíszítettük a fenyőfát és megterítettünk, így vártuk haza édesanyánkat szenteste.

Marsi Anikó és Palik László fiai

Marsi Anikó közös fényképet posztolt két fiával, amelyen látszik, mekkorát nőttek. A tévés egy barátjuk esküvőjén elegáns estélyiben pózol a kamerának, két oldalán fiai ölelik magukhoz. Vilmos már 16, Vince 13 éves, és már mindegyik magasabb, mint a híradós. 

Mentesen főzni könnyű!

Mentes Anyu 3 kötetében 162 olyan mentes és kipróbált recept található, melyek közül kompromisszumok nélkül válogathatnak étrendváltók, reformerek, IR-diétát követők és kíváncsiak egyaránt. 

A könyveket kedvezményes áron ide kattintva, kizárólag online lehet megvásárolni.

Promóció

Cover-fotó: TV2

Source link