Molnár Anikót a 2003-as Való Világ versenyzőjeként, illetve a 2004-es Nagy Ő című párkereső műsor főszereplőjeként ismertük meg.

A 47 éves sztár kirobbanó formában van, amelyet nem félt megmutatni a rajongóinak sem. 

Molnár Anikó miniruhában

A Való Világ egykori üdvöskéje rengeteget fogyott az utóbbi időben, csinos alakját most már büszkén mutatja meg a közösségi oldalain is. Az Instagramján egy szexi, miniruhás képet osztott meg, amelyen jól érvényesülnek hosszú combjai és nőies idomai.

„Egy emlék a nem túl távoli múltból. Szerettem ezt a fotózást. Mondjuk @benczezoltan_photographer-rel mindet szeretem. (Ő az ott a háttérben)” – írta a képhez.

A rajongók odáig voltak a dögös tartalomért, volt, aki azt is megjegyezte, hogy Molnár Anikó mindig gyönyörű, bármit vegyen is fel.

„Jól van már, tudjuk, hogy gyönyörű vagy bármikor és bármiben. Nem kell minden nap még az orrunk alá is dörgölni. Csak viccelek, tudod.”

„Úristen, annyira gyönyörű tested van, hogy menten elalélok. Azok a combok pedig eszméletlenek!”

Molnár Andi félmeztelenül

Molnár Andi bevállalós fotót tett ki magáról a közösségi oldalaira: a szexi fényképén félmeztelenül ül az ágyban ébredés után. Ez a dögös tartalom felrobbantotta az Instagramot, a rajongókat teljesen rabul ejtette.

Cover-kép: RTL

Source link