Hilary Swank óriási hírt jelentett be a Good Morning Americában, hamarosan ikreknek ad életet.

Az Oscar-díjas színésznőnek ők lesznek az első gyermekei, férjével, Philip Schneiderrel már alig várják, hogy szülők lehessenek.

Hilary Swank terhes

Hilary Swank a műsorban elmondta, hogy már régóta vágyott az anyaságra, el sem hiszi, hogy ez végre vele is megtörténik. Az Instagramján még a kerekedő babapocakját is megmutatta.

Azt nem árulta el, hogy mi a kicsik neme, illetve arról sem beszélt, hányadik hónapban van, a legtöbb híresség megvárja a harmadik hónapot, mire hivatalosan is bejelenti, hogy állapotos, valószínűleg a színésznő is így tett.

Férjével, Philip Schneiderrel két év járás után, 2018-ban házasodtak össze. Házasságát szintén egy óriási áldásnak tartja.

Miután bejelentette az örömhírt, több híresség is gratulált neki: „Mi? Mi? Mi? Ezaz! Gratulálok, barátnőm” – írta neki Kate Hudson. Sharon Stone így fogalmazott: „Annyira örülök neked.”

Goldie Hawn unokája

Nézd, milyen aranyos Goldie Hawn unokája, Rani!

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Source link