Ungár Anikó tavaly szeptemberben kétcentisre vágatta a haját: már régóta szeretett volna rövid frizurát, amivel kevesebbet kell foglalkozni.

A 73 éves sztár mostanra viszont megnövesztette a tincseit, a Reggeliben lenyűgözően nézett ki új hajviseletével.

Ungár Anikó haja

– Következő vendégünk egy mindig lenyűgöző bombázó. Tudod, hogy privátban is mindig el vagyok tőled, a stílusodtól ájulva, édes Ungár Anikó? – fogadta a stúdióban Peller Mariann. 

Ungár Anikó a Reggeli 2022. október 4-i adásában.

Fotó: RTL Klub/Reggeli

– Én is, meg a szememet legeltetem nőként is, mert példaértékű. Úgy szeretném, hogy ha majd én is így néznék ki – tette hozzá testvére, Peller Anna. 

2021 októberében még pár centis tincsekkel szerepelt az RTL Klub reggeli műsorában.

2021 októberében még pár centis tincsekkel szerepelt az RTL Klub reggeli műsorában.

Fotó: RTL Klub/Reggeli

Ungár Anikó úgy véli, szülői kötelezettség, hogy az ember észrevegye, a gyereke miben tehetséges, és ne a saját vágyait vetítse ki rá. Ha valaki a sorsát tudja élni, az kívülről is látszik. Ő bűvészként a munkájában és anyaként is ki tudott teljesedni. 

– Amikor önazonos vagy, az vagy, amiben tehetséged van, a saját magad életét éled. Akkor harmóniában, egyensúlyban vagy, nem akarsz más lenni, mint ami vagy.  Nem utánzol senkit. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Azt is bevallotta, szerencsés a genetikája, nem kell sokat tennie azért, hogy 73 évesen úgy nézzen ki, ahogy a képernyőn látjuk. 

– Azért nem kell sokat tennem, mert én már nagyon fiatalon elkezdtem tornázni, edzeni, egészségesen étkezni, odafigyelni magamra. Ha két kilóval több vagyok, visszafogom magam. 

ungar-aniko2

Pellerék bevallották, hogy odáig vannak Ungár Anikó öltözködési stílusáért is, ami hetven fölött egyszerre stílusos és szexi. 

– Én divattervező vagyok, értek a szakmához, érzem a ciklusokat. Szerintem nem a divatot kell követni, hanem ki kell alakítanunk egy saját karakterünknek megfelelő stílust, amin belül válogatunk azok közül, amik divatban vannak. Fontosak a fő vonalak: a váll, a nadrág hossza, a szoknya rövidsége, bizonyos színek. 

Kálmán Olga frizurája

A képernyőn rövid frizurával szoktuk meg, de politikusként hosszú tincsekkel látható. Sokáig volt rövid haja, hogy úgy gondolta, hagyja megnőni, és szerencsére nagyon gyorsan nőnek a fürtjei.

Source link