Tom Jones jelenleg a Surrounded By Time nevű turnéjával járja a világot, október 12-ig az Amerikai Egyesült Államokban koncertezik. 

A The YouTube Theatre-ben adott koncertjén több olyan felvétel készült róla, melyek láttán megijedtek rajongói, írta meg a Daily Mirror.

Tom Jones állapota miatt aggódnak a rajongók

A 82 éves slágergyáros járóbotja segítségével tudott csak kilépni a színpadra, az előadás nagy részét már nem is tudta végigállni, ami az ő korában teljesen érthető. Egy koncert általában 90 perces, de vannak olyan előadók, akik kétórás show-t nyomnak le a rajongóik kedvéért.

Szinte végig ülve adta elő a dalait. Már 2017-ben gondja akadt a csípőjével, az ülőideg-gyulladása miatt folyamatosan fájdalmat érzett, akkor a bal oldalába ültettek be egy protézist. Idén ősszel a Daily Mailnek bevallotta, újabb beavatkozásra lesz szüksége a jobb csípője miatt. Ismét ugyanazt a fájdalmat érzi.

– Körülbelül négy dalt tudok úgy előadni, hogy közben nem ülök – panaszkodott.

profimedia-0728237938

Idén hazánkban is fellépett volna, az eredeti tervek szerint július 12-én lépett volna az MVM Dome színpadára, ám a koncertet áttolták augusztus 16-ra. A júliusi bulit azért mondta le, mert fájt a torka, így az orvosai tanácsára inkább megkímélte a hangszálait. A tervek szerint 2023 nyarán pótolja be a kétszer elhalasztott fellépését.

Alain Delon friss fotója

Nézd, milyen szelfit készített Anouchka Delon legendás apjával!

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Source link