Pásztor Virágot a 23 évig tartó Barátok köztben ismerték meg a nézők, Berényi Miklós és Berényi Nóra lányát, Timikét alakította a sorozatban. 2021 júliusában véget ért a széria, azonban a színésznő nem tűnt el a reflektorfényből.

Az RTL+ előfizetéses streamingplatformján látható a Ki vagy te, a krimisorozatban egy teljesen új arcát mutatja meg.

Pásztor Virág a Barátok közt után

Akik követik a színésznőt a közösségi oldalain, azok láthatják, hogy belsőleg és külsőleg is rengeteget változott az elmúlt évek során. Fiatal nővé érett, aki készen áll az új szerepre és arra, hogy bizonyítsa tehetségét egy másik sorozatban is.

Az RTL.hu-nak elárulta, nagyon élvezte az új feladatot, hiszen itt már egy nőiesebb énjét is megmutathatta. A Barátok köztben még kislányként láthattuk, most azonban már felnőtt, vonzó nő. 

– Berényi Timit, a címszereplőt alakítom a sorozatban, és Timi igazán jó karakter, aki ezt a krimit meg akarja fejteni, és folyton az igazságot kutatja. Amikor a nézők még utoljára láthatták Timit, egy fiatal, kamasz és makacs, bár ambíciókkal teli lány volt.

Ebben a sorozatban a nőiességét kellett megfognom, és azt, hogy ő már felnőtt. 

Ha a személyiségére szeretnék kitérni, akkor azt mondanám, hogy

egyre inkább az anyukájára üt, az ügyvéd Balogh Nórára.

A cikk az ajánló után folytatódik

Mentesen főzni könnyű!

Mentes Anyu 3 kötetében 162 olyan mentes és kipróbált recept található, melyek közül kompromisszumok nélkül válogathatnak étrendváltók, reformerek, IR-diétát követők és kíváncsiak egyaránt. 

A könyveket kedvezményes áron ide kattintva, kizárólag online lehet megvásárolni.

Promóció

Pásztor Virág nagyon hálás a kollégáinak, akiknek sokat köszönhet, úgy érzi, nélkülük nem tartana most itt. 

pásztor-virág

Fotó: Facebook/Pásztor Virág

– Szerintem ennek a sorozatnak a legnagyobb varázsa az, hogy milyen emberek állnak mögötte, és itt most mindenkire gondolok. Nagyon jó barátságok szövődtek, és minden színésztársam csodálatos ember, sokat fejlődtem nekik köszönhetően. Figyeltem őket, és sokat tanultam tőlük emberileg is, akár egy-egy mondatból. Keveset filmezek és sorozatozok, viszont amikor megteszem, szeretem a saját korosztályomat nézni, és azt, hogy az ő életüket hogyan dolgozzák fel.

Pásztor Virág a Ki vagy te? krimisorozatban.

Pásztor Virág a Ki vagy te? krimisorozatban.

Fotó: RTL

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó lánya

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó azok közé a sztárok közé tartoznak, akik nemigen mutogatják gyermekeiket a nyilvánosságnak. 17 éves lányukról, Emmáról és a 12 éves Hanniról csak ritka alkalmakkor posztolnak képeket, az arcuk pedig ekkor sem igazán látszik. Most az előbbi szalagavatójáról osztottak meg egy tartalmat, amelyen a szülők boldogan ölelik idősebbik lányukat, aki januárban lesz nagykorú.

Cover-kép: RTL/Barátok közt

Source link