Linda Gray, a Dallas imádott színésznője életében egyszer házasodott, 1962 és 1983 között Ed Trasher felesége volt, utána soha többé nem ment férjhez újra, sőt, memoárjában nem is említett más komoly kapcsolatáról, pedig tudott volna még miről mesélni, ugyanis 1996-tól 2013-ig Dan Gordon volt a szerelme.

A forgatókönyvíróként dolgozó férfi a Daily Mailnek adott interjújában mondta el, hogyan törte össze a szívét a színésznő.

Linda Gray és párja szakítása

Gordon bevallása szerint a tenyerén hordozta Grayt, minden kívánságát teljesítette. 17 évig tartó kapcsolatuk alatt körbejárták a világot, egzotikus utazásokra vitte, beíratta magukat Franciaország és Olaszország legjobb főzőiskoláiba, de még külön szerepeket is írt neki, hogy ezzel előremozdítsa a karrierjét. Gray többször mondta a férfinak, hogy őt tartja élete szerelmének, ez fordítva is igaz volt. 

Ez a kép 2001-ben készült róluk.

Fotó: Nina Prommer / Getty Images Hungary

1996 novemberétől kezdve elválaszthatatlanok voltak. Bár sosem költöztek össze, de egy hétből négy napot mindig együtt töltöttek. Sokkal mélyebb és komolyabb volt a románcuk egy puszta viszonynál, pont ezért a férfi nem értette, hogy Linda miért nem tett említést róla az életrajzi könyvében. A színésznő úgy fogalmazott, bár szeretett volna komoly kapcsolatban élni a válása után, végül nem így alakult az élete.

Még egy magazinnak adott interjújában is rákérdeztek, van-e valakije 2013-ban, akkor azt mondta, nem él kapcsolatban, de szívesen találna egy férjet magának. A nyilatkozata teljesen lesokkolta a férfit, aki azonnal felhívta kedvesét, ám csak hangüzenetet tudott hagyni neki.

Napokig bombázta e-mailekkel, amelyekben ez állt: „Jobbat érdemlek ennél. Ha kiszerettél belőlem, vagy történt valami, muszáj tudnom róla, többet érdemlek annál, hogy egy magazinból tudjam meg, mi folyik itt.”

Az utolsó üzenete után három nappal végre megcsörrent a telefonja, Linda Gray volt az.

2009-ben is együtt jelentek meg egy eseményen.

2009-ben is együtt jelentek meg egy eseményen.

Fotó: Neilson Barnard / Getty Images Hungary

– Úgy érzem, hogy a kapcsolatunk befejeződött. Vége van, ennyi – zárta rövidre Gray.

Ezután még megkérdezte, maradhatnak-e azért barátok, erre az összetört szívű férfi így válaszolt:

– Ha bármire is szükséged van, a halálom napjáig ott leszek melletted, de nem, nem leszek a barátod. A barátod maximum a fodrászod, nem én.

Linda Gray lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néz ki Linda Gray lánya.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Source link