Jennifer Coolidge Ariana Grandénak adott interjút, közös beszélgetésüket az Entertainment Weekly közölte. Az Amerikai pite és A Fehér Lótusz színésznője intim kérdéseket is kapott az énekesnőtől, amikre bátran és nyíltan válaszolt.

Még egy olyan kínos sztorit is megosztott, ami évekkel ezelőtt történt meg vele és fiatalabb szeretőjével. 

Jennifer Coolidge-ot ilyen helyzetbe hozta a szeretője

Coolidge még a nyáron vallotta be a Variety magazinnak, hogy miután megkapta Stifler mamája szerepét, sokkal népszerűbbé vált a férfiak körében. Akkor elmondta, kétszáz pasival bújt ágyba, miután az Amerikai pite a mozikba került. Grande ezt is témába hozta, erre a színésznő bevallotta, hogy amit a nyáron mondott, az költői túlzás volt.

A színésznő az Amerikai pitének köszönhetően lett népszerűbb a férfiak körében.

Fotó: Profimedia

– Ezt csak viccből mondtam, de istenem, a városunkban már nem lehet viccelődni. Elkövettem azt a szörnyű hibát, hogy azt mondtam: „hálát adok annak a filmnek, mert amiatt kétszáz pasival feküdtem le”. Figyelj, szeretném, ha ez tényleg igaz lenne, de ez valójában túlzás volt csak. 

Bár nem bújt ágyba ennyi emberrel, azt bevallotta, hogy a jóképű és fiatalabb férfiak felfigyeltek rá az 1999-es vígjáték megjelenése után. Egy nála fiatalabb szeretőjéről is megemlékezett, akit egy nagyon helyes és elbűvölő emberként jellemzett. A vad éjszakájuk utáni reggelen azonban egy ciki dolog történt.

Utoljára A Fehér Lótusz második évadában láthatták a rajongói.

Utoljára A Fehér Lótusz második évadában láthatták a rajongói.

Fotó: Profimedia

– Reggel mondtam neki, hogy be kéne szárítani a hajam. Annyira fiatal volt még, szóval így felhívtuk az édesanyját, hogy megkérdezzük, a környéken hol tudnám beszáríttatni a frizurám. Annyira furcsa tapasztalás volt, hogy megtörtént ez a telefonos beszélgetés, hiszen eléggé egyértelmű volt, hogy az ágyból hívtuk fel.

Bármennyire is kínos volt ez a beszélgetés, ettől függetlenül bevált a telefonos segítség. A férfi édesanyja az egyik közeli bevásárlóközpont fodrászatát ajánlotta a színésznőnek.

Sandra Bullock meztelen jelenete ilyen kínos volt

A színésznőnek Ryan Reynolds előtt kellett meztelenkednie.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Source link