A Harry Potter Draco Malfoyát alakító Tom Felton Beyond the Wand: The Magic and Mayhem of Growing Up a Wizard címmel adott ki memoárt, amelyben színt vallott arról, milyen viszony fűzte a Hermione Grangert játszó Emma Watsonhoz.

Bár a történetben karaktereik nem voltak jóban, de a valóságban teljesen másmilyen volt a viszonyuk. 

Tom Felton és Emma Watson kapcsolata

Watson  még az első mozifilm 20. évfordulójára készített dokumentumfilmben  vallotta be, hogy a forgatások elején teljesen belezúgott kollégájába. Felton is titkon odáig volt érte, bár a kapcsolatuk nem indult túl fényesen.

A színész egy klikkbe verődött azokkal a kollégáival, akik a Mardekár házhoz tartoztak, a szünetekben együtt dohányoztak és rapzenét hallgattak. Emma le akarta nyűgözni a fiúkat, ezért összeállított egy rövid táncos műsort, amit az egyik ebédszünetben adott elő nekik.

– Már előre elutasítóan viselkedtünk vele. Kuncogva lementünk Emma műsorára, és ahogy táncolt, egyre hangosabban röhögtünk.

Hozzátette, kicsit baromarcúnak érezte magát a viselkedése miatt, de belátta, még csak kamasz gyerekek voltak, akik azt gondolták, ha flegma módon kinevetik a társukat, ezzel menő arcokká válnak. Végül a sminkszobában súgták a fülébe, Emma valójában azért csinálta ezt a táncos előadást, mert szerelmes belé.

– Mindig is titkos szerelmem volt Emma, bár talán nem úgy, ahogy azt az emberek hallani szeretnék. Ez nem azt jelenti, hogy soha nem volt szikra közöttünk. Biztosan ott volt, csak mindig más időszakokban – magyarázta.

15 évesen tudta meg, hogy Watson szerelmes belé, akkor a színésznő 12 esztendős volt. Ebben az időszakban már volt barátnője. Még a kollégáik körében is terjedni kezdett a pletyka, hogy a Harry Potter két sztárja valójában egy pár, de a színész tagadta ennek tényét.

– Az akkori barátnőm azonnal tudta, hogy van közöttünk valami kimondatlan. Emlékszem, akkor a régi, jól bevált mondattal jöttem: „Úgy szeretem őt, mint a testvérem.” De valójában ennél többről volt szó. Azt hiszem, soha nem voltam szerelmes Emmába, de olyan erővel megszerettem és csodálni kezdtem őt, hogy ezt soha senki másnak nem tudnám elmagyarázni, mi lelki társak vagyunk. Biztosan tudom, hogy mindig fogom Emmát támogatni, és ő is engem.

Alan Rickman felesége

Alan Rickman 2012-ben, titokban vette el feleségül Rima Hortont.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Source link