Egy ország ismerte meg a 2022-es X-Faktorban Mihályfi Balázs lányát, Mihályfi Lucát. A Keresztanyu sztárjának 18 esztendős gyermeke tarolt a tehetségkutatóban: Gáspár Laci mentoráltjaként készülhet a szombati élő show-ra.

Luca művészcsaládba született: édesapja színész, édesanyja pedig Tóth Adrienn opera-énekesnő. 

Mihályfi Balázs Luca X-Faktoros szerepléséről

Mindketten értenek a zenéhez, meglepő módon azonban arról a válogatóig sejtelmük sem volt, hogy lányuknak ilyen jó hangja van.

– Nem tudtuk. Az anyja énekesnő, abszolút ráláthatott volna. Amikor először hallotta az első válogatón, akkor ő is megrendült, hogy ez mi – ecsetelte a Reggeliben.

A sorozatsztár sosem hallotta lányát a fürdőszobában énekelni, ráadásul Luca nem is nagyon pedzegette nekik, hogy énekesnői babérokra készül törni.

– Kapacitálták az ismerősök, akik nagyjából tudták, merre hány méter. Két év Covid után gondolta azt, hogy miért ne, ez egy nagyon jó kis kaland. És ő maga is meglepődött.

Aradszky László unokája az X-Faktorban

Nehéz lett volna kiszúrni, hogy az X-Faktor 2022-es szezonjának harmadik válogatóján Aradszky László unokája is feltűnt. Aradszky Marci ugyanis művésznevén lépett a mentorok elé az Isky & Szkym nevű formáció egyik tagjaként.

Source link