Vágó István a Legyen Ön is milliomos! műsorvezetőjeként hatalmas népszerűségre tett szert. 2000-től egészen 2008-ig vezette a vetélkedőt, amelyben magas díjakat nyerhettek a játékosok.

A 73 éves sztár 2012-ben még az átVágó műsort vezette a Story4-en, ezt teljes egészében saját maga találta ki. Ezután eltűnt a tévék képernyőjéről, de a Facebook-oldalán nagyon aktív, ide posztolta a Legyen Ön is milliomos! egy vágatlan verzióját.

Legyen Ön is milliomos! vágatlan verzió

Az egykori műsorvezető eddig még sosem látott, vágatlan videót osztott meg a közösségi oldalán. A rendhagyó adásban a Heti Hetes sztárjai versenyeznek az értékes fődíjért.

„Most találtam a YT-on. Az egyik legnézettebb adás volt annak idején (2001-ben), de biztos, hogy nem ebben a hosszban. Nem is értem, kinek volt meg ez a vágatlan (!) változat – és Gálvölgyi még így sem fért bele… Úgyhogy máshonnan pótlom Gálvölgyi játékának a végét” – írta a megosztott videó alá.

A nosztalgikus hangulatú, vágatlan videó nagy hatással volt a kommentelőkre is.

„Köszönjük szépen, nagyon tetszett!” – olvasható a hozzászólásokban.

Vágó István távozása az RTL Klubtól

Vágó István alakja olyannyira meghatározó volt a magyar televíziózásban, hogy a nevét még azok is ismerik, akik kicsi gyermekként nézték szüleik mellett a Legyen Ön is milliomos!-t a nappaliban.

Cover-fotó: Facebook/Legyen Ön is milliomos!

Source link