Elsa Pataky a 12. alkalommal megrendezett Australian Academy of Cinema and Television Arts Awardson mindenkinek megragadta a tekintetét kifogástalan külsejével és szexi estélyi ruhájával. 

Az ausztrálok Oscarjának is becézett, december 7-ei díjátadón férjét, Chris Hemsworthöt díjazták.

Elsa Pataky estélyiben

A háromgyerekes színésznő egy J’Aton Couture kreációban lépett a vörös szőnyegre, a szexi, combvillantós darab szépen kiemelte sportos, karcsú alakját. Egy egyszerű, natúr sminket készítettek neki, illetve a Bulgari ékszereit viselte.

Fotó: Don Arnold / Getty Images Hungary

Instagram-oldalán agyondicsérték a piros ruháját: „Annyira elegáns voltál!” „Csodaszép voltál, és a férjed is nagyon jól nézett ki! Ti vagytok a legszebb páros” – fogalmazták.

Chris Hemsworth számára nagy nap volt ez a gála, ugyanis több éve tartó munkásságáért különdíjban, a Trailblazer Awardban részesítették. Ezt az elismerést azoknak adják, akik szorgalmas és kitartó munkájukkal másokat is inspirálnak a filmiparban. Hemsworth méltó volt erre, hiszen nemcsak hazájában, hanem az egész világon is elismert színész. Hollywoodot a Marvel-filmek sztárjaként hódította meg igazán.

Daniel Craig feleségének estélyi ruhái

Csokorba szedtük Rachel Weisz legszebb ruháit.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Source link