Patricia Velásquez színésznőt a magyar nézők A múmia-filmekből ismerhetik, amikor megkapta Anck-Su-Namun szerepét, pillanatok alatt szexszimbólum lett belőle. 2001-ben a Maxim férfimagazin a világ 100 legszexibb nője közé választotta be, egy évvel később a Stuff magazin dögös listájára is felkerült. 2022 januárjában ünnepelte 51. születésnapját.

Patricia Velásquez friss fotókon 

Venezuelában született 1971. január 31-én. Gyerekkorát Franciaországban és Mexikóban töltötte. 1987-ben leérettségizett, majd két évvel később részt vett egy szépségversenyen szülőhazájában, ahol végül harmadik helyezett lett. Bár megkezdte főiskolai tanulmányait, mérnöknek tanult, de három év után otthagyta az intézményt, hogy modell karrierjére koncentráljon, Milánóban kezdett új életet.

A modellkedés új lehetőségeket nyitott meg számára, miközben a világ nagy márkáinak, például a Dolce & Gabbanának és a Chanelnek dolgozott, színészórákat vett New Yorkban és Los Angelesben. 1996-ban jelent meg az első filmje A jaguár címmel, Jean Reno oldalán láthatták a rajongók. A múmiával tett szert nagyobb ismertségre.

A 2000-es években olyan sorozatokban játszott, mint Az ítélet: család, az Amerikai család vagy az L. 2022-ben három filmje is megjelent: a Satanic Hispanics, a Free Dead or Alive és a Brut Force. Jelenleg Bruce Willis lányával, Rumer Willisszel együtt dolgozik a Maya című filmen.

Igazi jótékony lélek, 2002-ben megalapította alapítványát, hogy segítse a venezuelai őslakosokat. Amikor 2010-ben durva földrengés rázta meg Haitit, azonnal adományozott a rászorulóknak. Nagyon intelligens, folyékonyan beszél az angol és a spanyol mellett franciául és olaszul is. Ami a magánéletét illeti, egy 15 éves lánya van, Maya, emellett a nőkhöz vonzódik. 2015-ben, az életrajzi könyvében vallotta be a másságát.

Képes összeállításunkban megnézheted Patricia Velásquez fotóit.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Profimedia

Source link