James Corden nevét az elmúlt napokban felkapta a világsajtó, ugyanis a New York-i Balthazar étterem tulaja Instagramon jelentette be, hogy kitiltja a vendéglátóhelyről a műsorvezetőt minősíthetetlen viselkedése miatt.

A brit sztár nemcsak New Yorkban, hanem Los Angelesben sem tudta türtőztetni magát, derült ki Becky Habersberger TikTok-videójából.

James Corden étteremben való viselkedése miatt tört ki a botrány

Habersberger elmondta, hogy egy időben ő is vendéglátósként dolgozott, karrierje során sok kedves sztárral találkozott, de voltak bunkók is. Nem lepődött meg, hogy a The Late Late Show műsorvezetőjéről is lehullt a lepel.

Fotó: Taylor Hill / Getty Images Hungary

– Ha egy felszolgálóval bunkó vagy, akkor az összes többivel is úgy viselkedsz. Ez nem arról szól, hogy rossz napod volt, és azért viselkedtél így, hanem arról, hogy valójában tényleg egy szemétláda vagy – szólt be a nő a videó elején a műsorvezetőnek.

Elmondta, egy időben Los Felizben élt, amely Los Angeles egyik felkapott negyede, ott van egy Little Dom’s nevű olasz étterem, ami a sztárok körében nagy népszerűségnek örvend.

Egyszer sétált az utcán, és elment a vendéglátóhely mellett, pont akkor jött ki az étteremből James Corden, hirtelen meg is örült, hogy ismét lát egy hírességet, ám hamar elmúlt a lelkesedése, mert szemtanúja volt annak, ahogy a sztár magából kikelve üvöltözött a hely pincérével. A nőt nagyon érdekelte, mi történhetett, így a távolból figyelte az eseményeket.

– Hallottam, ahogy a pincér mondta neki, hogy a Little Dom’s jelenleg zárva tart, a nap közepén ebédidő és vacsoraidő közben nincsenek nyitva. Elmagyarázta, hogy foglal neki asztalt későbbre, amikor már kinyitnak, nagyon segítőkész próbált vele lenni. Erre James Corden ezt ordította: „Ezzel aztán ki vagyok segítve, haver, ezzel aztán ki vagyok segítve!”

GettyImages-1068396472

Fotó: CBS Photo Archive / Getty Images Hungary

Keith McNally, a New York-i Balthazar vezetője még hétfőn jelentette be Instagramon, hogy egy életre kitiltja étterméből Cordent. Bármennyire is egy jó humorú pasinak tartja, ettől függetlenül egy aprócska kretén férfi. Többször lekezelő módon viselkedett az alkalmazottaival, idén júniusban egy hajszálat talált a főételében, ami miatt teljesen kiakadt az üzletvezetőre. Bár bocsánatot kért tőle, ő azonnal kompenzációként követelt még egy kör italt.

Egy másik esetben feleségével ment oda villásreggelizni, de az volt a problémája, hogy egy kis tojásfehérje volt a tojássárgájás omlettjében. Rögtön elkészítették az új ételt, de véletlenül rossz körettel hozták azt ki, ekkor ismét kikelt magából, és azt vágta az alkalmazott fejéhez, hogy nem tudja jól elvégezni a munkáját, és talán neki kéne bemenni a konyhába, hogy elkészítse a reggelijét.

Ugyanaznap este McNally szintén az Instájára kitette, hogy Corden a poszt láttán azonnal bocsánatot kért tőle, így feloldotta a kitiltást.

A történetre a Ryanair is reagált, ők a Twitteren jelentették be, hogy kitiltják járataikról a sztárt, az nem derült ki, hogy ez csak vicc volt, vagy tényleg komolyan gondolták.

A stylist kiteregette a szennyest a hírességekről

Nem Jennifer Lopez az egyetlen, akiről negatív véleménnyel van a stylist, képes összeállításunkban megnézheted, mely hírességekkel voltak még rossz tapasztalatai.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Source link