Selma Blair a ’90-es években szerzett hírnevet magának. Olyan neves hollywoodi filmekben játszott, mint a Kegyetlen játékok, az Édes kis semmiség és a Doktor Szöszi.

2018-ban lesújtó hírek érkeztek az egészségéről: sclerosis multiplexet diagnosztizáltak nála. A színésznő ennek ellenére is bomba formában van, és mindig igyekszik a lehető legpozitívabban állni az elé gördülő akadályokhoz.

Selma Blair estélyiben

Egészségügyi állapota komoly nehézségeket okoz számára, azonban nem hagyja, hogy a mindennapjaira rányomja a bélyegét a betegség. Decemberben a People’s Choice Awardson jelent meg, ahol egy díjat is bezsebelt a tehetségének köszönhetően.

Fotó: Getty Images, E! Entertainment/ Todd Williamson

A színésznő egy ébenfekete, apró virágokkal és gyöngyökkel díszített Oscar De La Renta estélyiben tündökölt. A ruhához színben hozzá illő fekete magas sarkút párosított, amely kiemelte karcsú lábait. 

Az Instagramján megosztott fénykép alatt megköszönte a díjat, miközben kifejezte a háláját az emberek szeretetéért és támogatásáért.

„Milyen váratlan és csodálatos nyeremény ez számomra! Az elmúlt évek nagy mérföldköveket hoztak az életembe, le sem tudom írni azt a hálát és szerencsét, amelyet most érzek. Tudom, hogy a kapcsolódást ti jelentitek. Ti, az emberek. A legriasztóbb pillanataimban ti voltatok azok, akik fogtátok a kezemet. Kollázsokat készítettetek nekem, és szívecskéket küldtetek, mikor nehézre fordult a helyzetem. Ti vagytok a szeretteim” – írta a képhez.

Reese Witherspoon lánya

Képes összeállításunkban megnézheted Reese Witherspoon lányának fotóit.

Cover-kép:  Getty Images

Source link