A második gyermekével várandós Debreczeni Zita gyönyörű volt a Glamour magazin exkluzív rendezvényén, amit az Országos Széchenyi Könyvtárban tartottak. 

Az esten leplezték le a magazin második, szeptember 30-án megjelenő Bookazine-ját. A szerkesztőség hitvallása szerint olyan időtálló kiadványt készítettek ismét, amit a kávézóasztalra, majd a könyvespolcra szánnak.

Debreczeni Zita várandós

A sztárpár jókedvének az sem szegte kedvét, hogy Gianni mankóval és begipszelt lábbal jelent meg. Szeptember közepén műttette meg a bal térdét, ami nem működött olyan jól, hogy úgy sportoljon vele, ahogy szeretne. Nem szerette volna, ha korlátozza az aktív mozgásban, ezért vállalkozott az operációra. 

Nem csoda, hogy a házaspár boldogsága határtalan, hiszen második közös gyermeküket várják. Első gyermekük, Gianfranco Máté 2020. augusztus 28-án látta meg a napvilágot. Debreczeni Zita rengeteget küzdött azért, hogy édesanya lehessen: az esküvő előtt hat inszemináción volt túl, ezt követően belevágtak a lombikprogramba, de csak a tizedik lombik lett sikeres. 

debreczeni-zita-gianni

A modell és fotóművész az InStyle magazinnak árulta el, hogy márciusban a 10. hétben volt egy spontán vetélés. Alig egy héttel a lap megjelenését követően ugyanakkor Debreczeni Zita és Gianni örömhírről számoltak be a közösségi oldalukon: babapocakos videóval tudatták, hogy a 41 éves sztár újra kisbabát vár.

A Glamour-gála 2022 legszebb ruhái

Dallos Bogi énekesnőt ugyan idén nem jelölték, de ő viselte a díjátadó egyik legszebb estélyi ruháját. Képes összeállításunkban megnézheted, szerintünk kik voltak a díjátadó gyönyörű sztárjai, kik viselték a 2022-es Glamour-gála legszebb és legcsillogóbb alkalmi ruháit. 

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Source link