Adam Sandler és felesége, Jackie voltak az egyik legszebb sztárpár a 2022-es Gotham Awardson, a színész különdíjat vehetett át, így nem is csoda, hogy a legfőbb támaszával érkezett az eseményre.

Adam Sandler és felesége, Jackie

Sandler a több évtizedes munkásságáért részesült különdíjban, miután átvette az elismerést, elmesélt egy rövid történetet arról, hogy valójában nem írt hivatalos beszédet. A lányai, a 16 éves Sadie és a 14 esztendős Sunny le is szúrták őt érte. Gonosznak és bunkónak nevezték, ám a gyerekek nem hagyták annyiban, és megírták a színész helyett a beszédet, amit végül fel is olvasott a papírról, írta meg a Variety.

Jackie nem is lehetett volna büszkébb a férjére, már 1998 óta együtt vannak, még az Apafej című vígjáték forgatásán ismerkedtek meg. Öt év járás után, 2003-ban házasodtak össze, így jövőre már a huszadik házassági évfordulójukat ünnepelhetik meg. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párt alkot Jackie és Adam Sandler.

A velünk élő nárcizmus – Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Source link