Leonardo DiCaprio és Camilla Morrone kapcsolata augusztus végén négy év után ért véget. 

A sármos színész azóta továbbléphetett, hiszen egyre több modellel kapták lencsevégre, köztük a népszerű modellel, Gigi Hadiddal is. A New York-i divathét privát partiján készült fényképen látszik, ahogy egészen közel hajolnak egymáshoz. Egyes források szerint lassan haladnak a kapcsolatukban, nem szeretnének elsietni semmit sem. 

Gigi Hadid a kifutón 

Gigi Hadid kivételes választás a sármos színész számára, hiszen a világhírű modell mindig gyönyörű.

Fotó: Pascal Le Segretain / Getty Images Hungary

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a különleges szépség szó szerint ellopta a show-t a párizsi divathéten. Egy áttetsző, mélyen dekoltált, ezüst hálós ruhát viselt a Chloe kifutóján. A különleges szett pedig megtette a hatását, hiszen minden szempár rászegeződött.

A modell szexi, ujjatlan ruháján a nyakkivágás mélyen dekoltált volt, szinte a teljes mellkasa kilátszott. A hálós, csillogós anyag tökéletesen kiemelte vékony alakját, különös hangsúlyt fektetve a hosszú lábaira. A ruha felső fele alatt metál-ezüst miniruhát viselt, a még ezüstösebb megjelenés érdekében pedig hasonló ezüstös platformszandált viselt.

GettyImages-1428699662

Fotó: Pascal Le Segretain / Getty Images Hungary

Hosszú, szőke haja középen volt elválasztva, alul pedig tengerparti loknikban végződött. Sminkje kiemelte természetes szépségét és bájos arcát.

Leonardo DiCaprio és Gigi Hadid közös fotója

A New York-i divathét exkluzív partiján fotózták le őket, miközben meghitten beszélgettek egymással. Az amerikai lap a forrásaira hivatkozva közölte, hogy a két híresség az elmúlt hónapokban került közelebb egymáshoz, ugyanaz a baráti társaságuk, innen jött az ismertség.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Getty Images/North America

Source link