George Clooney és Amal Clooney alapítványukon keresztül először rendezték meg a Justice Albie Awardsot, az eseményen olyan bátor és elszánt embereket díjaztak, akik óriási kockázatot vállalva az igazságszolgáltatásnak szentelték az életüket. A csütörtöki gálán nemcsak a sztárpár, hanem sok más A listás híresség is részt vett.

Amal Clooney arany estélyiben

A házaspár azért hozta létre a díjátadót, mert ők is elszántan hisznek az igazságszolgáltatásban: ha például egy újságírót börtönbe zárnak csak azért, mert az a munkáját végezte, mindent megtesznek annak érdekében, hogy kiszabadítsák őt. Ha a fiatal lányoktól megtagadják a tanuláshoz és a munkához való jogukat, esetleg nem engedik meg nekik, hogy azzal házasodjanak, akivel szeretnének, akkor segítenek nekik a bíróságon keresztül harcolni a jogaikért. Esetleg amikor a kisebbségeket népirtás célpontjaivá teszik, segítenek pert indítani az elkövetők ellen, olvasható a kiadott közleményükben, amit az Entertainment Tonight tett közzé.

Amal Clooney volt az est egyik fénypontja, egy csillogó arany estélyiben vonult a vörös szőnyegen férje oldalán. Rajtuk kívül ott volt még az eseményen Julia Roberts, Drew Barrymore, Donatella Versace és Dua Lipa is.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen ruhákba bújtak a sztárok a Justice Albie Awardson.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Source link