Antal Timi hatalmas örömhírt osztott meg az Instagram-oldalán: babapocakos fotóval adta hírül, hogy második gyermekét várja. 

„A hercegnőnket követi egy kis herceg! Boldogságunk határtalan és alig vártuk, hogy Veletek is megoszthassuk örömünket!” – írta a bejegyzésben.

Antal Timi terhes

A felvételen ragyogóan szép kismamaként pózol férje oldalán. Testhezálló ruhát visel, amelyben jól látszik, milyen szépen gömbölyödik a babapocakja. Valamint egy kék lufit tart a kezében, utalva arra, hogy kisfiút hord a szíve alatt.

Az énekesnőt a 2012-es X-Faktor tinisztárjaként ismerte meg az ország. 19 esztendősen Malek Miklós mentoráltjaként egészen a döntőig jutott, végül ő lett a harmadik évad ezüstérmese.

Hatalmasat fordult vele a világ tíz év alatt: feleségként és családanyaként éli az életét. 2018-ban mondta ki a boldogító igent szeremének és zenésztársának, Demkő Gergőnek, akivel a házasságuk első évében lettek szülők. Kislányuk, Emma 2019 augusztusában látta meg a napvilágot. 

Csobot Adél a Megasztár 5-ben

Nagyon fiatalon, mindössze 18 évesen robbant be a köztudatba az X-Faktor harmadik évadával, de 2010-ben indult a Megasztár ötödik szériájában is, ahol bejutott a legjobb száz versenyző közé. Nem meglepő, ha sokaknak nem ugrik be innen, hiszen 16 évesen nagyon másképp nézett ki. 

Cover-fotó: RTL/X-Faktor

Source link