Harry és Meghan dokumentumsorozatában még sosem látott felvételek is napvilágra kerültek kisfiukról, Archie-ról.

Harry és Meghan fia

December 8-án jelent meg a Harry & Meghan hatrészes sorozat a Netflixen, egyelőre csak az első három epizód elérhető, a befejezésre jövő hét csütörtökig kell várnia a rajongóknak. Az eddigi részek nem lopták be magukat a britek és a királyi család szívébe, a legnagyobb felháborodást az keltette, amilyen illetlen stílusban Meghan előadta, hogyan találkozott Erzsébet királynővel.

Azért voltak benne aranyos pillanatok, ilyenek voltak azok a cuki jelenetek, amelyekben Archie is feltűnt, Lilibet Diana szinte alig látható benne, így összeállításunkban az idősebb gyermekükre koncentráltunk.

A frissebb felvételeken nem sok látszik az arcából, valószínűleg a hercegi pár direkt kérte, hogy így legyen, mert szeretnék ők maguk eldönteni, mit mutatnak meg a gyerekeikből. Harry a saját kis korából szinte csak arra emlékszik, hogy a paparazzók állandóan a nyomukban voltak, és sok esetben még a privát, családi nyaralásaikon sem hagyták őket békén. Ez nyilván olyan mély nyomot hagyott benne, hogy nem akarja ugyanennek a helyzetnek kitenni a gyerekeit. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen felvételeket tettek közzé Meghanék Archie-ról.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Source link