Demi Moore irtó dögös képekkel lepte meg követőit az Instagramon, a novemberben 60. születésnapját ünneplő színésznő több fürdőruhás és bikinis fotót tett közzé.

Azonnal érkeztek a felvételekre a lájkok és a kommentek, sőt még Bruce Willis második feleségének is akadt megjegyzése.

Demi Moore szexi fotókon

Idén nyáron már beszámoltunk róla, hogy Demi Moore fürdőruha- és bikinikollekciót dobott piacra, természetesen az alábbi Instagram-posztjában látható felvételeken is a saját tervezésű darabjai láthatóak rajta.

Az első képen merész dekoltázzsal lopta el a show-t, a második fotón egy fekete bikini volt rajta, a harmadikat hátulról készítették róla, az utolsó felvételen pedig egy pöttyös darabot viselt.

Cikkünk írásakor közel 220 ezren lájkolták a posztját, emellett számos pozitív visszajelzést kapott, még Emma Heming Willis is írt neki: „Gyönyörű, és imádom azt a fürdőruhát” – fogalmazta exférje jelenlegi felesége.

Bár Willis és Moore a ’90-es években elváltak, a lányaik örök kapcsot képeztek köztük, így a mai napig tartják a kapcsolatot. Rendszeresen összejárnak, ráadásul a színésznő Willis második választottjával is megtalálta a közös hangot. Ez igazán példaértékű, hiszen sok esetben az exek kígyót-békát kiáltanak egymásra.

Rumer Willis szexi képei

Képes összeállításunkban megnézheted Rumer Willis fehérneműs fotóit.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Source link