Arról, hogy L.L. Junior és Dárdai Blanka, a 2019-es X-Faktorban megismert fiatal énekesnő egy párt alkot, augusztus közepén indultak meg a pletykák. 

Az énekes augusztus elején árulta el, hogy feleségével, Kingával vége a házasságának, a tényleges különválás mellett döntöttek. 

L.L. Junior és Dárdai Blanka

L.L. Junior és Körtevélyessy Kinga kapcsolata több hullámvölgyet is megélt: 2019-ben, titokban házasodtak össze, 2021-ben Kinga közös gyermekükkel, Liliennel elköltözött a családi házból. Próbálták megmenteni a házasságukat, tavaly a Nyerő Párosban is szerepeltek, de végül a kislányuk érdekében jobbnak látták, ha lezárják veszekedésekkel teli kapcsolatukat.

A 23 éves Dárdai Blanka szintén egyedülálló lett, augusztus közepén az Insta-storyjában árulta el, hogy még friss a szakítás, már nincsenek együtt párjával, Csongorral, el is költözött a közös otthonból. 

Ezt követően többször látták a 41 éves énekest és a 18 évvel fiatalabb énekesnőt együtt egy-egy rendezvényen, de augusztus közepén L.L. Junior a Borsnak azt nyilatkozta, valóban nagyon csinos és tehetséges lánynak tartja Blankát, de túl fiatal hozzá, és csak munkakapcsolat van közöttük, egy új dalon dolgoznak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Szeptember közepére még inkább felerősödtek a híresztelések arról, hogy egy párt alkothatnak: többször is megjelentek egymás társaságában, és a szemtanúk szerint izzott közöttük a levegő, a követőik pedig azt is kiszúrták, hogy kommentelgetik egymás posztjait, a hozzászólásokban a szív emojit is használják. 

A pletykák most egy újabb löketet kaptak: Szabó Zsófi tegnap ünnepelte a 34. születésnapját, a partin pedig Hajdú Péter és menyasszonya, Láng Eszter mellett L.L. Junior és Dárdai Blanka is részt vett. Hajdú posztolt is egy csoportképet, amin L.L. Junior átöleli a fiatal énekesnőt.

Keleti Andrea és fiatalabb férje

A kilenc évvel fiatalabb férfi eredetileg a tanítványa volt a tánciskolájában, először barátok és táncpartnerek voltak. Amikor összejöttek, az első hetekben egy kicsit mindketten zavarban érezték magukat a korkülönbség miatt, majd rájöttek, teljesen felesleges. 

Cover-fotó: Instagram/L.L. Junior

Source link