Barbie Ferreira amerikai modell és tehetséges színésznő, aki színészi karrierjét 2019-ben az Eufória sorozattal kezdte el. A duci sorozatszárt 2016-ban a Time magazin a 30 legbefolyásosabb tizenéves közé sorolta, amely nagy megtiszteltetés volt számára.

Az Eufóriának nagy népszerűséget köszönhet, azonban ő mégis úgy döntött 2022 augusztusában, hogy búcsút int a sorozatnak és az általa alakított karakternek is, így a harmadik évadban már nem láthatjuk.

Barbie Ferreira szexi ruhája

A molett tehetség nem volt hajlandó nyilatkozni az okokról, amiért hagyta ott a sorozatot, azonban bizonyos pletykák szerint rossz viszonyba került a készítővel és nem értett egyet a karaktere személyiségének változásával. Ferreira közösségi oldalaira merész, önbizalomtól sugárzó képeket posztol, amelyekkel inspirálni szeretné nőtársait. A képeken felvállalja testalkatát, és büszke arra, hogy teltebb idomokkal rendelkezik. Jól érzi magát a bőrében, ennek köszönhetően pedig csak úgy ragyog, bármilyen ruhába is bújjon.

Nemrég merész, rikító pink miniruhás képet osztott meg a rajongóival, amelyen kihívóan pózol egy fehér luxusautó előtt állva. A férfi kommentelőket teljesen lenyűgözte ez a bevállalós tartalom, amelynek nem féltek hangot is adni.

„Hihetetlenül gyönyörű és dögös vagy!”

„Ha lehetne két kívánságom az életemben, abból az egyik biztosan te lennél!”- írta egy lelkes rajongó.

Képes összeállításunkban megnézheted Barbie Ferreira telt idomait bemutató képeit.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Source link