Nem véletlen, hogy a 2004-es Magyar vándorban Toldi Miklóst alakította: Fekete Lászlóra sokáig gondolt úgy a közönség, mint az ország legerősebb embere: hihetetlen erejével nem csak hazánkban került az élre, 1993 és 1996 között három alkalommal nyerte el a „Világ legerősebb embere címet”.

Pályafutása csúcsán a televízióban is sokat szerepelt: reggeli talk-show-kban és délutáni vetélkedőkben egyaránt láthattuk rendszeresen. Az elmúlt években viszont alig szerepelt a nyilvánosság előtt.

Fekete László 2022-ben

Mivel régen láttuk, amikor felbukkant a Séfek séfe negyedik szezonjának egy részében, alig ismertük fel: 67 évesen őszbe borult a haja. Különleges oka volt annak, hogy láthattuk a műsorban, fia, Fekete Miklós kisfilmjében bukkant fel, aki jelentkezett a versenybe, hogy megmutassa a főzőtudományát.

A 33 éves Miklós édesapja nyomdokaiba lépett, profi erőemelő lett. Bár édesapjára példaképként tekintett, aki a mai napig egyengeti az útját edzőként, iskolásként, átok és áldás volt egyszerre, hogy mindenki tudta, ki ő.

– Annak a Fekete Lászlónak vagyok a fia, akit az egész ország ismer. Kamaszként ezt sokszor titkoltam, mert emiatt sokszor bántottak, vagy épp ellenkezőleg, csak ezért akartak barátkozni velem. A sportban sokszor összehasonlítottak vele, ami eleinte nagyon zavart – árulta el a műsorban.

Czene Attila így néz ki most

Czene Attila 1992-ben, a barcelonai olimpián 200 vegyesen bronzérmet nyert, négy évvel később, Atlantában pedig a 200 vegyes döntőjében egyéni csúccsal és olimpiai rekorddal megszerezte a bajnoki címet. A sportoló így néz ki napjainkban.

Source link