Herceg Erika a 2022-es X-Faktor új női mentoraként mutatkozott be. A 34 éves sztárt nem csak a képernyőn láthatjuk, kimondottan aktív az Instagramon.

800 ezer követőjének gyakran posztol magáról különleges, olykor kimondottan dögös fotókat. A minap azt mutatta meg, mennyire jól passzol hozzá az almazöld szín

Herceg Erika ruhája

Egy aprócska, köldökig kivágott, igazán szexi ruhába bújt. A bő ujjú, ráncolt minihez széles, fekete, láncokkal díszített övet párosított. A haját magas copfban fogta össze. A neccharisnyától végképp kiakadt a szexiségmérő. 

 „Befejeződtek az @xfaktorhun előválogatók. Jövő héten folytatjuk a táborral” – tájékoztatta követőit a posztban Herceg Erika. A kommentelők persze nem mehettek el szó nélkül a látvány mellett, rengeteg hozzászólás érkezett. 

„Imádom kép!” „Meseszép vagy!” „Dögös, mint mindig!” „Sok sikert! Nagyon gyönyörű a ruha, rád öntötték, te is szép vagy!” – olvasható a hozzászólásokban. 

Herceg Erika smink nélkül

Herceg Erikát smink nélkül még nem láthattuk: a 2022-es X-Faktor új női mentorának arcát profi szakemberek festik a műsorban, de az Instagramon sem oszt meg sűrűn olyan képet magáról, amelyen természetes valójában látható.

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Source link