Herceg Erikát smink nélkül még nem láthattuk: a 2022-es X-Faktor új női mentorának arcát profi szakemberek festik a műsorban, de az Instagramon sem oszt meg sűrűn olyan képet magáról, amelyen természetes valójában látható.

Lilu YouTube-csatornájával tett kivételt. A Makeup/Down adásaiban a vendégek általában teljesen tiszta arccal kezdik a beszélgetést, közben varázsolnak magukra alapozót, rúzst, szempillaspirált.

Herceg Erika smink nélkül

Ez az énekesnőnél sem volt másként. Nem esett nehezére egy gramm festék nélkül kamera elé állni, ugyanis a hétköznapokban sosem szokott sminkelni. Szereti, ha minél többet levegőzik a bőre, így amikor csak teheti, nem ken rá semmit.

Miután Lilu megdicsérte, milyen fiatalos a külseje – amikor meglátta először az X-Faktorban, azt hitte, a húszas évei elején jár, sose gondolta volna, hogy 34 éves -, elárulta, ez a gondos odafigyelésnek, napi rutinnak és minőségi krémeknek köszönhető.

Mindezek ellenére ügyesen bánik a sminkecsettel, pontosan tudja, hogyan varázsoljon magának színpadi megjelenést.

– Régen az együttessel (VIA Gra nevű lányformáció – a szerk.) sokat koncerteztünk, és nem mindig volt mellettünk profi sminkes. Sőt először a díjátadókra kaptam profi sminket, nekem megvoltak a saját termékeim a sminkeléshez – mesélte a Lilulandben.

Herceg Erika a Playboy címlapján

Herceg Erika az orosz és az ukrán Playboyban is szerepelt már, és megnyert egy tehetségkutatót, aminek Volodimir Zelenszkij volt a műsorvezetője. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen az X-Faktor új mentora. 

 

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Source link