Barabás Éva ma délelőtt Hajas László egyik fodrászszalonjából jelentkezett be az Instagram-oldalára. Új hajszínt festettek neki.

Két képet tett közzé a posztban, amelyben elárulta, a fodrászát az a maszk ihlette meg, amiben érkezett. A halványrózsaszín tökéletesen passzolt a szőke hajához. 

Barabás Éva új hajszíne

Ezzel az árnyalattal melírozták a frizuráját. A bejegyzés második fotóján közelről is látszik, milyen menő lett a végeredmény.

„A maszkom megihlette a fodrászom. A relaxációs fodrászkodás és az új szín pedig jelentősen hozzájárult a gyógyulásomhoz” – árulta el az Instán, majd kikérte a követői tapasztalatait egy másik témával kapcsolatban. 

„Akinek elment a szaglása hogyan viselte, kinek milyen tapasztalata van: hogyan, mikor jött vissza? Lehet valahogy segíteni? Úgy érzem, hogy meleg párában már sejtem az illatot, vagyis gőzölgő leves, sülő mézeskalács illatát már mintha érezném ((meg a kutyakakit, amikor felszedem))”

Sokan írtak neki biztató szavakat és tippeket, de akadtak, akik nem tudtak elmenni a hajszínfrissítés mellett. Volt, aki egy szóval jellemezte a rózsaszín tincseket: klassz.

Barabás Éva párja

Barabás Éva a párja három gyermekével is nagyon jól kijön. Rengeteg könyvet olvasott fel nekik, többek között a Harry Potter-köteteket is.

Cover-fotó: RTL/Fókusz

Source link