Meglepő, Berki Mazsi reakciója arra a pletykára, ami tegnap terjedt el róla. Körbejárta a bulvársajtót a kép, amelyen egy titokzatos üzletemberrel kapták le. Azt pletykálták, vele és kislányával külföldre utaztak.

A sztáranyuka nem mondott semmit ezzel kapcsolatban, és nem is láthattunk friss posztot vagy sztorit az Instagram-oldalán egészen ma reggelig.

Berki Mazsi reakciója

Minden félreértést eloszlatott, ugyanis nem egy idegen országból jelentkezett be: először ez esti táncpróbájáról, majd arról rakott ki videót, hogyan ébredtek kislányával az otthonukban. 

Berki Mazsi Insta-sztorijai az elmúlt 24 órából.

Fotó: Instagram/Berki Renáta

Ezután még két sztorit megosztott az autóból, épp profi táncpartneréhez, Bonyhádi Ferenchez sietett, akivel ma is lázasan készülnek a Dancing with the Stars első adására. Ebből egyértelműen kikövetkeztethető, hogy Berki Mazsi Budapesten tartózkodik.

A Life.hu írta meg, mit mondott azzal kapcsolatban, hogy elutazott volna. Röviden és tömören öntött tiszta vizet a pohárba:

„Megjelent rólam egy fotó, de nem mentem sehova, itthon vagyok én is, és a kislányom is” – írta le a szavait a hírportál.

Berki Mazsi kislánya

Berki Mazsi 31. születésnapján egy videót tett ki a közösségi oldalára, amiben az akkor kilenc hónapos kislánya, Emma Katerina is szerepel. A követői szerint nagyon cuki a copfos kislány. 

Source link