Bódi Csabiról köztudott, igazi családcentrikus ember, aki ahol csak teheti, büszkélkedik azzal, milyen gyönyörű felesége és kislánya van. A Reggeli mai vendégeként is így tett, először egyedül adott interjút az adásban, aztán élete hölgyei is csatlakoztak hozzá.

Ginával 15 éve élnek boldog házasságban, kapcsolatukból egy közös gyermekük született. Lilien a lehető legromantikusabb napot választotta, 2019 Valentin-napján jött a világra.

Bódi Csabi felesége és lánya

Szeretteit ugyan nem rejtegeti a nyilvánosság előtt, nem is árasztja el fotóikkal a közösségi médiát, és az sem jellemző, hogy velük álljon kamera elé. Az RTL Klub reggeli adása ezért volt igazán különleges, Gina és Lilien ahogy beléptek a stúdióba, mindenkit levettek a lábáról.

A sztárfeleség ragyogott az arany díszítésű, testhezálló ruhájában, amelyet az alkalomra választott. Gyermeke is szép ruhát viselt, az adás egyik műsorvezetője, Papp Gergő meg is jegyezte elolvad a lurkó fekete bőrszerkójától.

gina-2

Bódi Csabiék otthona

Azúrkék vizű medence, egzotikus növényzet, játszótér – nem egy külföldi üdülőhely jellemzése ez, hanem Bódi Csabi és családja luxusotthonáé. 

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Source link