Bodrogi Gyulát mindkét unokája társaságában csak ritkán láthatjuk. A Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész kétszeres nagypapa fia, Ádám révén: Bence és Enikő rajonganak érte.

Már mindketten nagykorúak. Enikő 18 éves, bátyja pedig három esztendővel idősebb, 21 éves. Bár felnőttek, ez nem jelenti azt, hogy ne imádnának időt töltetni a nagyszüleikkel, minden közösen töltött percet megbecsülnek.

Bodrogi Gyula unokái

A nagyapjukkal készült ritka közös fotón látszik, Enikő gyönyörű 18 éves, míg Bence jóképű, magas fiatal férfi. Előbbinél megjelenése és tehetsége is tükrözi, hogy a színpadra született. Az X-Faktor válogatójából négy igennel jutott tovább a Táborba. 

Bodrogi Enikő immár azért is szeret minél több időt a színésszel tölteni, hogy kikérje szakmai tanácsait. Mostanra nemcsak nagyszülő-unoka viszonyban vannak Bodrogi Gyulával, hanem duettpartnerek is. Készülőben van egy közös daluk, egy négysoros vers ihlette a szerzeményt, amit a színész írt Enikő születésnapjára.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők – Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

– Eddig főleg ünnepekkor találkoztunk, mert mindig sokat dolgozott, de most tudunk egymásra figyelni, sokat beszélgetünk, és tudok tőle szakmai tanácsokat kérni, mit és hogyan csináljak – árulta el Bodrogi Enikő a Story magazinnak.

Bodrogi Enikő az X-Faktor Táborban.

Bodrogi Enikő az X-Faktor Táborban.

Fotó: RTL Magyarország

– Mindenben támogatni fogom. Én nagyon szépnek és tehetségesnek tartom, de ki legyen vele elfogult, ha nem a nagyapja? Hogy a fenébe ne félteném ettől a pályától? Örülök, hogy a nyomdokaimba lép, annak pedig még inkább, ha jól fogja csinálni. Nagyon mély a kapcsolatunk, akinek nem ilyen az unokáival, annak vacak lehet – ecsetelte a művész úr.

Oszvald Marika unokája

Oszvald Marika lánya májusban adott életet a színésznő unokájának. Hídvégi Krisztina 43 évesen lett édesanya, a 11. lombikja lett sikeres. Vince már egy hónapos, és nagymamája nem tud betelni vele, minden szabad percét neki szenteli.

Cover-fotó: TV2/Doktor Balaton

Source link