Hajdú Péter olyan gyerekkori traumáról rántotta le a leplet, amelyről még sohasem mesélt. Brutálisan megverte az egyik tanára, amikor általános iskolás volt.

A műsorvezető a PartizánPop vendégeként elevenítette fel a borzasztó esetet, ami egy balatonlellei úttörőtáborban történt meg vele gyermekkora egyik nyarán.

Hajdú Péter tanára

Kilenc-tízévesen focifanatikusként ment üdülni a táborba, ügyesen rúgta a bőrt. Az egyik mérkőzésen az iskolájában, de nem az ő osztályában tanító testnevelő tanár volt a bíró. 

– Ellenünk fújt, ami miatt persze, gyerekek lévén, elkezdtünk neki beszólogatni, hogy hülye bíró és hasonlók – írta meg szavait a Blikk.

A cikk az ajánló után folytatódik

Érzékenyen érintette, hogy a csapata veszített, és ennek hangot is adott. A társai közül neki volt a legnagyobb szája.

– Aztán ahogy mentünk be, ez a tanár kirántott a sorból, bevitt a férfi-WC-be, majd

 összevissza vert, de annyira, hogy bepisiltem.

A táborból hazatérve egyből elmesélte az édesanyjának, hogy mi történt vele. Az asszony nem tétovázott, egyenesen a pedagógus lakásához ment a fiával, hogy számonkérje a férfit.

– A tanár először próbálta kisebbíteni a tettét, hogy én túldramatizálom, mert ez csak egy atyai pofon volt, és ha valóban annyira megvert volna, nem így néznék ki. Aztán amikor anyukám azzal kezdett fenyegetőzni, hogy feljelentést tesz, akkor ő és a felesége is szinte sírva könyörögtek, hogy ne tegye, mert akkor mi lesz vele és a családjával, a gyerekeivel.

Kiderült, egy ma is dolgozó pedagógusról van szó, akit többször ki is tüntettek. Hajdú Péter csak reméli, ő volt az egyetlen, akit bántalmazott. Bár úgy gondolja, nem érdemel megbocsátást az, aki ilyet tesz, ő a mai napig várja, hogy a tanár megkeresse, és bocsánatot kérjen tőle. 

100 kilós tiniként bántották Peller Annát

Peller Anna vágyott arra, hogy szeressék: szemüveges, túlsúlyos gyerek volt, 16 évesen 100 kilót is mutatott alatta a mérleg, csúfolták, bántalmazták is. Az annak idején őt kipécézők talán már nem is emlékeznek erre. 

Cover-fotó: Facebook/Life TV

Source link